SUNI Kft. Esővízgyűjtő rendszerek, kerti csobogók, ultrahangos riasztók és egyéb kerti eszközök, egyedi engedményekkel is.

Webáruházunk szolgáltatása


A rendelés menete:

1. A webáruház aktuális ajánlatokkal, akciókkal várja, termék-kategóriákra bontva. A kategóriák között megtalálja fő üzletágaink termékköreit, az esővízgyűjtő rendszereket, kerti csobogó termékeket, ultrahangos riasztókat, stb.

2. A kiválasztott terméket a zöld színű "kosárba teszem" gombra kattintva a kívánt mennyiséget megjelölve lehet vásárlásra előkészíteni. Választhat még hozzá további terméket, módosíthatja a mennyiséget, vagy törölhet, ha meggondolta magát.

3. A kosár tartalmát a bal felső sarokban található zöld színű "kosár" gombra kattintva ellenőrizheti. Ha mindent rendben talál,  "tovább a megrendeléshez" gomb segítségével még egyszer módja van ellenőrizni vagy módosítani a termékekeket, és elindíthatja a vásárlást a "tovább" gomb segítségével.

4.  Regisztráljon a mezők kitöltésével, vagy korábbi regisztrációja alkalmával megadott kódjával lépjen be.

5.  Első alkalommal történő belépés, ill. regisztráció esetén megadott e-mail címére érkező aktiváló linkkel teheti regisztrációját élővé.

5. Ha szállítási címe eltér az eredetileg megadottól, új cím felvitelére is módja lesz.

6. Válassza ki a szállítási módot: személyes átvétel vagy futárszolgálat. Ezután válassza ki a fizetési módot: helyszínen vagy futárnak. Előreutalásos módon is fizethet, ezzel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.

7. Ha minden adatot rögzített, a "megrendelés" gomb segítségével véglegesítheti vásárlását. Megjelenik egy visszaigazolás a termékek adataival, fizetendő összeggel és szállíási móddal kapcsolatban.

8. Hasonló tartalmú automatikus visszaigazolást kap e-mailben is.

9. A rendelés beérkezése után kollégáink a termékeket összecsomagolják, és kiértesítik Önt a csomag elindításáról vagy személyes átvétel esetén arról, hogy jöhet érte.

10. Ha a rendelés során bármely nehézséggel találkozik, vagy észrevétele van, amelyet megosztana velünk, itt megteheti.


 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446