SUNI Kft. exclusiv kerti bútor

EXCLUSIV kerti bútorok és dekorációk


A MASSON GmbH (www.masson.de) németországí  manufaktura által gyártott kerti - télikerti ill. terasz-bútorok teljesen kézi munkával készülnek. A bútorok váza üvegszál-fonat, amelyet -- a Megrendelő által kiválasztott színű -- műgyantába ágyazva készül el a termék. A termékek UV-állók, szín-tartóak, (soha nem kell festeni), tisztításuk akár "slaggal lemosva" is történhet, egymásra rakatolhatók így tárolásuk kis helyet igényel. A párnázata igen sokféle szövet-bevonattal választható. A párnázat mosógépben kimosható.

A kényelem, a szépség és a használhatóság együtt található meg a MASSON WAWER GMBH által kizárólag kézimunkával kidolgozott termékek választékában.

Németországban készülő bútorokról van szó, melyek alapanyagát, az üvegszál erősítéses műanyagot közel húsz évvel ezelőtt kezdte alkalmazni a gyártó,  eleinte télikerteket és teraszokat gyártva belőle.

Tíz éve szabadalmaztatták a technológiát, és azóta gyártják különleges, finom megmunkálású kerti bútoraikat, melyeket többféle színben készítenek, és a hozzájuk kínált ülő- és háttámlák teszik igazán kényelmessé őket.

A fotelek, szófák, virágtartók egyedülálló módon, többféle színben rendelhetők. Ugyanígy a párnák is többféle mintával választhatók.

Különleges darabja a termékcsaládnak a függőfotel. Próbálja ki! Bemutatótermünkben lehetőséget biztosítunk a személyes ismerkedésre minden termékünkkel.

A kerti pavilonra minden esetben egyedi ajánlatot készítünk.

Egyelőre csak BEMUTATÓ TERMÉKEINK vannak, mert a német Gyártó katalógusából kell/ lehet megrendelni a minden részletében a Megrendelő igénye szerinti terméket!. Bármely kiválasztott terméket 2-4 héten belül le tudunk szállítani!

A BEMUTATÓTERMÜNK-ben lévő MASSON terasz- kertibútorokat igen jelentős árkedvezménnyel kínáljuk!

Fotó-galériánkból néhány gyönyörű kép:

A bútorok alapanyagának színmintái:

A  párnák anyagmintái:

Bővebb információért keressen minke

  • mobilon: 0620-932-2207
  • e-mailen: pagony@suni-kft.hu

Egyelőre csak BEMUTATÓ TERMÉKEINK vannak, mert a német Gyártó katalógusából (www.masson.de) kell/ lehet megrendelni a minden részletében a Megrendelő igénye szerinti terméket!

A termékeket a 2014 áprilisban megrendezett Construma szakkiállításon mutattuk be először. Legyen Ön is
e 10 év élettartam-garanciával forgalmazott termékek egyik megelégedett felhasználója!

 

Webáruházunk kínálata itt található!

 

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446