SUNI Kft. exclusiv kerti bútor

EXCLUSIV kerti bútorok és dekorációk


A kényelem, a szépség és a használhatóság együtt található meg a MASSON WAWER GMBH által kizárólag kézimunkával kidolgozott termékek választékában.

Németországban készülő bútorokról van szó, melyek alapanyagát, az üvegszál erősítéses műanyagot közel húsz évvel ezelőtt kezdte alkalmazni a gyártó,  eleinte télikerteket és teraszokat gyártva belőle.

Tíz éve szabadalmaztatták a technológiát, és azóta gyártják különleges, finom megmunkálású kerti bútoraikat, melyeket többféle színben készítenek, és a hozzájuk kínált ülő- és háttámlák teszik igazán kényelmessé őket.

A fotelek, szófák, virágtartók egyedülálló módon, többféle színben rendelhetők. Ugyanígy a párnák is többféle mintával választhatók.

Különleges darabja a termékcsaládnak a függőfotel. Próbálja ki! Bemutatótermünkben lehetőséget biztosítunk a személyes ismerkedésre minden termékünkkel.

A kerti pavilonra minden esetben egyedi ajánlatot készítünk.

Nem tartunk minden terméket raktáron, hiszen sokféle bútort, többféle formában kínálunk, valamennyit 9 féle alapanyag-színben és 15 féle huzattal lehet rendelni. Ennyiféle terméket helyhiány miatt nem tudunk  készleten tartani, azonban három hetes szállítási időt vállalunk bármelyik változatra.

Raktárkészletünkből azonnali, egyedi megállapodás szerinti árengedményeket tudunk biztosítani a megvásárolt mennyiség függvényében, és máris hazaviheti a kiszemelt darabokat.

Galériánkban még néhány gyönyörű kép:

A bútorok alapanyagának színmintái:

A  párnák anyagmintái:

 

Bővebb információért keressen minket 

 

A termékeket a 2014 áprilisban megrendezett Construma szakkiállításon mutattuk be. Legyen Ön is az elsők között, akinek egyedi igények szerinti, kényelmes, és egyedülálló kerti garnitúra díszíti kertjét, teraszát!

Webáruházunk kínálata itt található!

 

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media
Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446