SUNI Kft. Referencia munka csapadékvíz tározó szigetelése

Csapadékvíz tározó szigetelése


Csapadékvíz tározó szigetelése

A project kivitelezésénél felhasznált anygok és anyag mennyiségek felsorolása:

Anyag Anyag/termék tipusa Felhasznált mennyiség
Geotextilia Geotextilia 200 gr/m2 630 m2
EDPM szigetelő anyag FIRESTONE EPDM 1,02 mm 667,94 m2

A project technológiai-kivitelezési folyamatának leírása:

2-GEOTEXTILIA

A mederfenéken került kihelyezésre a Geotextilia védőréteg mely a szigetelőanyag védelmét biztosítja. Jól kombinálja a nagy vízáteresztő képességet, a kitűnő szilárdanyag visszatartó tulajdonságokkal.

3- FIRESTONE EPDM mederszigetelés

A kialakított csapadékvíz tározó A FIRESTONE (USA) Cég által gyártott 1,5 mm EPDM gumilemezzel ==a világon egyedülállóan, a FIRESTONE világszabadalmával védetten== „hidegvulkanizálással” került szigetelésre. A hidegvulkanizálás a gyakorlatban vegyi kötést jelent. Az illesztésre kerülő gumileplek, lemezdarabok, csőáttörés-borítások, stb. az egyesítés előtt olyan kellősítő, segédanyagokkal kerültek kezelésre, melyek a gumilemezek felszínén vegyi folyamatot indítottak el és ezáltal, az egyesítendő gumilemezek közé felhelyezésre került félig vulkanizált csíkok a helyszínen  cca. 4-6 hét alatt egységes gumitömbbé vulkanizálódtak össze az EPDM szigetelő anyaggal.

Az EPDM lemezek „hidegvulkanizálása” ==a fentiekben leírt eljárás miatt== gépi felszerelést, és eszközt nem igényelt, kizárólag a szigorú technológiai útmutató szerint manuálisan történt.

Az EPDM gumilemezek technológiai előírás szerinti egyesítését csak és kizárólag vizuálisan ellenőriztük a technológia szerint meghatározott módon. Az esetben ha az illesztéseknél az egymásra kerülő gumilemezeken redő (kapilláris hatást kiváltó gyűrődés) mutatkozott, akkor azon a helyen egy 20x20cm-es lemezátfedéssel zártuk ki a  a potenciális hibalehetőséget.

A Firestone szigetelési rendszer részét képező segédanyagokkal egyesítettük szivárgásmentesen a csőbekötéseket, műtárgyakat a tározó szigetelésére kihelyezésre került EPDM gumilemezbe.

Project képek:

 

Árainkal és felmerült kérdésekkel kapcsolatosan, kérjük, hívja Cégünk illetékes kollégáját honlapunk „Kapcsolatok” menüpontja alatt található elérhetőségeken! Megtiszteltetésnek vesszük, hogy időt szentelt fenti anyagunk áttanulmányozására! Kérdései megválaszolásában készséggel állunk rendelkezésére!

Fent bemutatott referencia projecttel kapcsolatos adatok közzétételére, Cégünk szerződésszerinti jogosultságot kapott.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446