SUNI Kft.


Kerti - és "BIO-fürdőtó" referenciáink:

Minden munkánkat a megrendelő elképzeléseinek megfelelően, előzetes terület-felmérést követően tervezzük meg. A tervek elfogadása után kezdődik meg a kerti tó ill. a BIO-fürdőtó kivitelezése. Ennek első lépéseként kijelöljük és kitűzzük a tó helyét.

Második lépés a kitűzött tó-meder munkagéppel történő kialakítása.
Amennyiben BIO-fürdőtó a megrendelés tárgya, akkor a Megrendelő igénye szerint "zsalukőből" kerül kialakításra az úszótér. Ennek méretei tetszőlegesen megválaszthatók. A zsalukőből kialaított úszótér felső peremének cca, 50 cm-el kell a tóvíz szintje alatt maradni, azért hogy a vízforgatás hatékony lehessen és a téli fagyok idején a kialakuló jégréteg ne okozhasson károsodást. Az üszó-térbe bármilyen "uszodatechnikai eszköz beépíthető, működtethető" (pld. fények, vízesés, maszírozó fúvókák, ellenáramlás eszköz, stb). A finom földimunka elvégzése kézi erővel történik, beleértve a vizinövények ültetélsére szolgáló mederrészt és zónákat . A kialakított medret geotextíliával borítjuk, hogy az erre rákerülő tómeder szigetelésére szolgáló anyagot megvédjük, és a tófólia ne közvetlenül a földdel érintkezzen. A geotextília borítása után következik a szigetelőanyag terítése.

A projekt végleges kialakíításához - müködtetéséhez szükséges gépészeti berendezéseket a tómedren kívül -- ahhoz csak csővezetékekkel kapcsolódóan -- kell kialakítani a tóba kerülő növényekkel és egyéb "vizi-játékokkal" együtt.

Legújabb referencia munkáink:

Szentendrei projektek!!!

Korábbi referencia munkáink:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446