SUNI Kft. Kiállításaink 2011-ben

Kiállítások


 

2019-ben az AGROMASH-19 kiállításon és a CONSTRUMA-19 kiállításon veszünk részt mint kiállítók ill. idén az ESŐVÍZ GYŰJTÉS és HASZNOSÍTÁS ill. ELSZIKKASZTÁS eszközei-módszerei témakörben van folyamatban mérnök továbbképzési Sypozium megtartása.

2018-ban AGROMASH-2018, és a CONSTRUMA -18 kiállításokon vett részt mint kiállító

2017-ben AGROMASH-2017, a GARDEN EXPO-17 és a CONSTRUMA -17 kiállításokon vett részt mint kiállító

2016-ban az AGROMASH-2016, a GARDEN EXPO,16 és a CONSTRUMA 16 kiállításokon vett részt mint kiállító

2015-ben a CONSTRUMA kiállításon Országos Mérnöktovábbképzési Sympoziumot tartottunk AGROGAZDASÁGI projektek szigetelési megoldásai tárgykörben.

2015 évben "SUNI" Service Universal Kft. az alábbi kiállításokon vett részt mint kiállító:

- 2015 január 28-31-ig AGROmashExpo

 

- 2015 március 20-22-ig GardenExpo

GardenExpo2015

- 2015 április 15-19-ig CONSTRUMA

 

 2014 évi első kiállításunk:   Magyar Kert - Agromash Expo

Ezúttal két helyszínen várjuk Önt.

1.   Az "A" pavilon melletti fedett passzázson mutatjuk be néhány nagyobb termékünket. Itt kollégáink a kiállítás ideje alatt állandóan elérhetőek lesznek, és szívesen szolgálnak információkkal.

2.   A  17-es pavilon galériáján teljes kínálatunkkal jelenünk meg. Minden termék bemutatására nincs lehetőség, de információs anyagok minden üzletágunk termékeiről rendelkezésre állnak majd.

Mindkét helyszínen szeretettel várjuk!

 


 Következő kiállításunk: 

Orchideakiállítás  2012 Április 12-15 között a SYMA csarnokban.

Hazánban először kerül sor ilyen nagyszabású rendezvényre, ahol a világ  minden tájáról érkeznek kiállítók. A trópusok szebbnél-szebb virágait  csodálhatják meg a látogatók, növényritkaságok mutatkoznak be. Nem maradhatnak ki természetesen a kert és a virágok gondozásához szükséges felszerelések sem.

Cégünk, mint a szép kert és az igényes környezet elkötelezettje, részt  vesz a 15. Nemzetközi Orchidea Kiállításon termékeivel. Látogassa meg  standunkat, ahol választékunk ide kapcsolódó termékeit mutatjuk be vásárlóinknak.  

A kiállítás ideje alatt lehetőség nyílik bizonyos termékek kedvezményes megvásárlására is!

Várjuk szeretettel standunkon!

   Kiállításaink 2011-ben

 

Cégünk az elmúlt évben több kiállításon vett részt. Az idei év első kiállítása az Agro Masch expo és a Magyar Kert kiállítás volt 2011. Januárjában, melyen két külön standdal is kiállítottunk. Az egyik standunk a Magyar kert kiállításon kert és tótechnikai termékekkel jelent meg az érdeklődők számára, a másik standunkon pedig az agrogazdasági termékeinket mutattuk be az Ago Masch expo látogatói részére.

Ezt követően a Construmán jelentünk meg szintén a Hungexpo területén. Itt az esővíz hasznosítás és az agrogazdasági szigeteléstechnikai eszközök voltak előtérben, de itt mutattuk be újdonságainkat a Roto cég új termékeit is mint például a ROECO 6-os szennyvíztisztító berendezésünket és szintén a Roto cégtől különböző mintázatú műanyag kaspókat, bortároló hordókat és esővíz gyűjtőket. Ezen a kiállításon debutált a Greenlife cég Raisafe50-es " esővízből-ivóvizet " előállító berendezés is.

2011.májusában a hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztő és Mezőgazda Napokon is kiállítottunk, ahol az állattenyésztési és agrogazdasági termékeinkkel jelentünk meg.

A következő kiállításunk:

2011. Szeptember 23.-án kezdődő HORTUS HUNGARICUS 2011 Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár-on veszünk részt a Budapest SYMA Rendezvényközpontban, ahol megtekinthetik és megvásárolhatják a Kert és Tótechnikai üzletágunk termékeit.

2011. Szeptember 28.-án kezdődő OMÉK2011 kiállításon veszünk részt a HUNGEXPO területén, ahol cégünk összes termékét és üzletágát mutatjuk be a Közönség részére.

 


Képek az eddigi kiállításokrók:

Hortus Hungaricus kiállítás 2011

Ezen a kiállításon kertépítő partnerünk a Csemete-kertműhely (www.kertmuhely.hu) cégünk szponzorrációjával, a kertépítők versenyén a kiváló harmadik helyezést ért el.

Néhány fotó a remekművükről,

 


Magyar Kert Kiállítás 2011    
   
Ago Masch Expo 2011    
     
 Construma 2011    

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446