SUNI Kft. egészség-megőrzés felsőfokon

Egészségmegőrzés és rehabilitáció


ÚJ VÁLASZTÉKUNK  a háromféle ásványból készülő, a  "mindennapi vitalitás" erősítésére szolgáló, elektromos árammal működő "thermo-akopresszurás" egészség-őr termékek 

Egészségünk megőrzése természetes módon a turmalin-germanium- és jade ásványi kőzetekkel készülő "thermo-akopresszurás" egészség-őr termékek segítségével.

A távol-keleti gyógyászati tapasztalatok alapján kifejlesztett és gyártott matracok házi használatra készültek.

Hogy miért van szükségünk ezekre a termékekre?

Életminőségünkre a minket körülvevő civilizáció nem csak jó, de számos vonatkozásban kedvezőtlen hatásokkal is van. Ez utóbbiak között élen jár az, hogy a bennünket évezredeken át körülvevő harmonikus mágneses teret jelentősen megzavarják a modern világ eszközei, létrehozva az ún. elektroszmogot, és csökkentve a Föld mágneses terét. Keleti - főként japán - tudósok feltárták, hogy milyen anyagokkal lehet az éltető energiát biztosító természetes mágneses teret az emberi test környezetében felerősíteni, ezáltal szervezetünket regenerálni, stimulálni.

Széles körben ismert, hogy az ásványi kőzetek közül a kristályos szerkezetű TURMALIN az egyetlen, amely állandó elektromos töltéssel rendelkezik, és ezt képes magából folyamatosan kisugározni.

A Turmalin szingaléz eredetű szó, mely többszínű követ jelent. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat, aktivizál, inspirál. A holisztikus gyógyászat a turmalint tartja a gyógyító ásványok királyának.

A Germanium ásványban több, mint 45 mikroelem található. Melegítés hatására nagy mennyiségben bocsát ki magából anionokat. Az emberi testben is van mikromennyiségben germánium. Az emberi test érintési közelében elhelyezett, nagyobb mennyiségű germániumból a melegítés során kibocsátott anionok felerősítik a szervezetben megtalálható germánium hatásait: erősíti az immunrendszert, antioxidáns hatású, stimulálja a keringési rendszert, lokálisan fájdalmat csillapít, fokozza a szerotonin termelést, ami hangulatjavító hatású.

A Jade kő az ázsiai mondás szerint a természet kincse. Több mint 30 nyomelemet tartalmaz, és az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása régóta közismert. Hőközvetítő masszázs céljából évszázadok óta használják már ezt az ásványt. A felmelegített Jade kő negatív ionokat képző rezgéseket bocsát ki magából. Ezeket a rezgéseket az emberi test szervei átveszik, és egymás felé tovább sugározzák, így segítve a sejtek közötti kommunikációt. A negatív ionok nagymértékben hangulatjavító hatásúak, segítik a jóllét érzését, a pihentető alvást, és adott esetben a felgyógyulást is. 

 

Az EGÉSZSÉG-ŐR termékcsalád ezt a három ásványt használja föl abból a célból, hogy a lehető legtöbb jótékony hatást sikerüljön az emberi szervezet számára átadni.

Az eljárás során az ásványokat porrá törik, majd a megfelelő arányban egymással elegyítik. Ezután 1.350 fokon prizmákká préselik, és a kész prizmákat beleépítik a matracokba, párnákba, övekbe, melyeket a még tökéletesebb hatás elérése érdekében mikro-szálas technológiával fűthetővé tesznek.

A matracok 12 rétegből állnak össze, mindegyik rétegnek különböző funkciója van, és a legfelső réteg az ásványokból készített prizmák rétege. Minél több prizma található egy terméken, és minél nagyobb súlyúak ezek a prizmák, annál kedvezőbb élettani hatás várható el rendszeres használata során.

 

Kipróbálná a matracokat, vagy az övet? Látogasson meg minket a bemutatótermünkben, és mi lehetőséget biztosítunk a személyes tapasztalatszerzésre.

Előzetesen érdeklődhet telefonon: 0620-9322207

vagy a pagony@suni-kft.hu e-mailen is.

A termékek részletes leírásait a webáruházban találja., és meg is rendelheti őket.

VÁLJÉK EGÉSZSÉGÉRE!

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446